Galleri Gofs

Galleri Gofs udstiller "3 kunstnere på Gofs"

Invitation til fernisering

Lørdag 02 februar 2013 kl. 1200-1500

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til en hyggelig eftermiddag i selskab med Doron Silberbergs unikke keramiske skulpturer, Pernille Kochs eventyrlige prosa og poesi omsat til lærred og papir og Peter Eichens gådefulde og fragmenterede bygningsdele

Forside Scroll

Klik på billedet ovenfor for at få vist pressemeddelelsen og se mere om udstillingen...

Vi synes selv vi har fået skruet en rigtig god udstilling sammen, og håber at mange vil benytte sig af muligheden for at få en god og inspirerende oplevelse.

Så læg din vej forbi galleriet lørdag 02 februar 2013 hvor udstillingen åbner med fernisering fra kl. 1200 – 1500. Udover en rigtig god kunstoplevelse har du mulighed for en hyggelig snak med kunstnerne og lidt at styrke dig på inden du går videre ud i hverdagen – forhåbentligt både glad og inspireret ;0)

Vi glæder os meget til at se dig!

Jan Aagaard & Vibeke Steen

 

Info og åbningstider

Galleri Gofs har til huse i det gamle ismejeri på Håbets Allé 3 i Brønshøj, i ejendommen på hjørnet af Frederikssundsvej.

Udstillingen slutter i sin nuværende form lørdag 23 februar 2013, hvor Pernille Koch skal videre til en ny udstilling. Der vil så blive udstillet en ny kunstner, som udstillingen fortsætter med, hvilket vi kommer med mere information om.

Klik her for at se mere om kunstnerne...

Klik her for at se åbningstiderne for udstillingen...   

 

 

 

Tilmeld dig Galleri Gofs nyhedsbrev...

...og modtag samtidig invitation til ferniseringer med vore spændende kunstnere - direkte i din indbakke: