Galleri Gofs

Peter Eichen + Susanne Ydo!

I løbet af efteråret har vi været så heldige at aftaler i stand om at repræsentere Peter Eichen og Susanne Ydo - to meget dygtige og spændende kunstnere. De har begge skabt deres eget billedunivers og hver især udviklet deres egne teknikker: det resulterer i unikke kunstneriske udtryk, der skiller sig ud.

Peter Eichen er lysets mester, der på på en sublim måde afbilder rummets æstetiske forfald. Eller som Tom Jørgensen, redaktør på Kunstavisen har udtrykt det: "Peter Eichens fragmentariske bygningsdele og mennesketomme rum har de samme mystiske og immaterielle kvaliteter som Hammershøis billeder, men de er samtidigt umanerligt fysiske og sanselige."

Til-forside-scroll

 

Susanne Ydo derimod, afbilder naturen på en mængde forskellige måder; men fælles for dem er, at hun trækker naturen og dens farver ned på lærredet, hvor hun bearbejder dem til netop det udtryk hun ønsker. Nordiske toner og guld anvendes ofte, gerne sammen med kontrasterende farver. Det moderne landskabsmaleri er for Susanne Ydo et spejl af menneskets historie og konflikt. Landskabet er et sted at flygte til og et sted at flygte fra.

Til-forside-scroll

Hold øje med siden - vi vil snart kunne vise en masse af Peter Eichens og Susanne ydos flotte malerier!

 

Info og åbningstider

Du kan se meget mere om udstillingerne, galleriet og åbningstider på Galleri Gofs hjemmeside på www.Gofs.dk.

Galleri Gofs har til huse i det gamle ismejeri på Håbets Allé 3 i Brønshøj, i ejendommen på hjørnet af Frederikssundsvej.

Vi glæder os til at se jer.    

Mange hilsener – Jan Aagaard & Vibeke Steen

Klik her for at se mere om kunstnerne...

Klik her for at se åbningstiderne for udstillingen...

 

 

Tilmeld dig Galleri Gofs nyhedsbrev...

...og modtag samtidig invitation til ferniseringer med vore spændende kunstnere - direkte i din indbakke: