Galleri Gofs

Galleri Gofs udstiller "Gykkenheim på Gofs"

Invitation til fernisering

Lørdag 04 februar kl. 1200-1500

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til en hyggelig eftermiddag i selskab med Michael Grønlund og Henning Severin Pedersen og få en på kunstopleveren. To rigtig spændende kunstnere: den ene kåret som året kunstner i Norge i 2009, den anden udstiller bl.a. hos Andersen Art i Espergærde.

Invi Forside

Gykkenheim på Gofs

"Vi står med ryggen mod hinanden for at vi ikke skal stjæle hinandens idéer" udbrød Henning Severin Pedersen med et bredt grin.

Det var de første ord i vores møde med de to kunstnere - få kan dog være mere forskellige i deres udtryk end netop han og hans kunstneriske makker, Michael Grønlund.

Vi skulle besøge mine forældre i min barndomsby Kerteminde, men da vi rundede havnen måtte vi standse ved et atelier vi ikke havde set før. Det viste sig så at være Michael og Henning, der stod og malede i deres nyåbnede atelier / galleri "Gykkenheim – am Hafen!

Inden vi skiltes havde vi fået en aftale om at flytte lidt af Gykkenheim til Gofs her til februar.

Vi er rigtig stolte over at få Michael Grønlund og Henning Severin Pedersen overtalt til at udstille på Galleri Gofs. For ud over at de begge er superdygtige og professionelle kunstnere, understreges de to herrers passion for kunst ved at de sidste år arrangerede The International Art Festival i Kerteminde – En kæmpe succes, som bliver gentaget her i 2012 (se mere på http://www.art-festival.dk).

Så det er to meget kompetente kunstnere, der i februar udstiller på Galleri Gofs.

Info og åbningstider

Du kan se meget mere om udstillingen, galleriet og åbningstider på Galleri Gofs hjemmeside på www.Gofs.dk.

Men endnu bedre: kom selv forbi galleriet lørdag 04 februar 2012, hvor udstillingen åbner med fernisering fra kl. 1200 – 1500 hvor der bydes på lidt forfriskninger. Alle er velkomne og kunstnerne vil være til stede. Det bliver ikke kedeligt ;0) Udstillingen slutter torsdag 26 februar 2012.

Galleri Gofs har til huse i det gamle ismejeri på Håbets Allé 3 i Brønshøj, i ejendommen på hjørnet af Frederikssundsvej.

Vi glæder os til at se jer.    

Mange hilsener – Jan Aagaard & Vibeke Steen

Klik her for at se mere om kunstnerne...

Klik her for at se åbningstiderne for udstillingen...

 

 

Tilmeld dig Galleri Gofs nyhedsbrev...

...og modtag samtidig invitation til ferniseringer med vore spændende kunstnere - direkte i din indbakke: