Galleri Gofs

At købe et maleri

Hos Galleri Gofs mener vi at man skal se et maleri "live" for rigtig at kunne opleve og bedømme det. Derfor vil du heller ikke her på vores hjemmeside kunne finde en netbutik med "indkøbskurv". Vi vil meget hellere have at du først ser det i 1:1. Kontakt os derfor for en uforpligtende aftale om fremvisning.

Bestemmer du dig for at købe maleriet, kan du betale på en disse måder:

- MobilePay eller Swipp (hvis det beløbsmæssigt kan lade sig gøre)

 - overføre beløbet på vores konto i Sydbank 6737-0001055574 (husk at angive hvilket maleri det drejer sig om = Titel + Kunstner)

 - betale med gode gammeldags kontanter ;0)

I alle tilfælde får du sammen med maleriet udleveret faktura / købsbevis.

 

Her på hjemmesiden er værkernes "status" angivet som følger:

 - LEDIG: maleriet, skulpturen mv. er udstillet i galleriet (men kan i særlige tilfælde være reserveret til anden køber)

 - SOLGT: selvforklarende; kontakt os gerne for at høre om hvilke andre malerier kunstneren har til salg, som ikke nødvendigvis er udstillet i galleriet / vist på hjemmesiden

Skulle du alligevel ønske at købe et maleri efter kun at have set det her på hjemmesiden, kan du overføre beløbet som beskrevet ovenfor. Så sender vi maleriet til dig forsvarligt emballeret. Vi betaler for fragten. Dog skal du være opmærksom på, at malerier af udenlandske kunstnere som vi IKKE måtte have i galleriet, først skal fragtes til Danmark, hvorfor der vil være ekstra udgifter til fragt. Kontakt os i så fald for tilbud.

Uanset om du køber maleriet her i galleriet eller vi sender det til dig, har du 14 dages returret, regnet fra den dag vi afsender maleriet. At se maleriet hjemme hos dig selv er jo trods alt den bedste måde at undgå et fejlkøb på. 

Firmaers mulighed for fradrag ved køb af kunst

For at tilbyde firmaer større mulighed for at engagere sig i kulturlivet og bruge kunsten i virksomhedens dagligdag, har firmaer mulighed for at købe kunst på fordelagtige vilkår da købet vil kunne trækkes fra i skat. Følgende skal være opfyldt:

  • - Der skal være tale om et såkaldt førstegangskøb af en kunstners værk - det vil sige værker der ikke tidligere har været handlet, og som er købt hos et galleri eller af kunstneren (alle malerier Galleri Gofs tilbyder er førstegangskøb)
  • - Værket skal være købt til udstilling i erhvervslokaler, der udelukkende benyttes erhvervsmæssigt
  • - Værker op til kr. 11.900,- kan afskrives på én gang. Værker over kr. 11.900,- kan afskrives med 25% pr. år 

 

Galleri Gofs kan desuden tilbyde kontakt til anerkendte kunstnere, der fx udsmykker vægge, lofter eller særlige møbler i jeres firma. Dette vil også være fradragsberettiget. 

Læs mere i pjecen fra SKAT

 

Tilmeld dig Galleri Gofs nyhedsbrev...

...og modtag samtidig invitation til ferniseringer med vore spændende kunstnere - direkte i din indbakke: